Garage Screen

The finalist project in the competition for the creation of a Garage Screen summer cinema.

This is a temporary platform which is allowed to be bright and deliberately asymmetric—so it looks like a drop of coral paint that fell next to the Garage museum

Type

Architecture

Location

Moscow, Gorky Park

Client

Garage Museum

Status

Concept 2018

900

m2

Total place area

Space efficiency

A

Award in Competition for a summer cinema pavilion for the GARAGE Museum, 2019

Awards

A soundproof film was chosen to cover the facade: it looks opaque during the day, translucent at night. We thought over its use from the point of view of the reuse concept: after the dismantling of the building, the film was supposed to be used for the production of backpacks and raincoats.

In addition to the environmental friendliness of the project, the emphasis was also placed on creating a convenient inclusive environment for all user groups.

No items found.
No items found.

Other projects