VDNH Park Pavillion

The project is the winner in a closed competition for the creation of a mother and child room at VDNH

Type

Architecture

Location

Moscow, VDNH Park

Client

VDNH

Status

Concept 2018

350

m2

Total place area

Space efficiency

1

Winners in private competition for the pavilion of 'Mother and child' at VDNH park in Moscow, 2018

Awards

The pavilion is a translucent structure made of white polycarbonate. A simple and effective solution resembles cut juice tubes, each radius of which is a separate functional zone.

The main pavilion is closed and heated, so that it can be used at any time of the year. Nearby there are private feeding areas, a kitchen, a shower room and a bathroom. There are also open spaces for walking and tactile relaxation: with trees, plants, and sand.

No items found.
No items found.

Other projects