Volvo Summer Lounge

The pop-up presentation of the Volvo XC40 crossover was situated at the entrance to the Strelka Institute of Media, Architecture and Design

Type

Temorary space

Location

Moscow, Strelka Institute

Client

Volvo RUS

Status

Built 2018

280

m2

Total place area

Space efficiency

No items found.

Awards

The design is a grid on top of the lawn, on which a car is represented in a horizontal plane. At the same time, the construction does not touch the ground: green grass grows freely through the white grid, creating a bright color pattern. The lightness and adaptability of the design embody the ideas of functional minimalism, which are fully implemented here.

The lawn with the car immediately became a favorite place for guests and visitors to relax. A month later, the Volvo presentation ended and the car was taken away, but the composition with the grid remained as a viewing platform and lounge area.

No items found.
No items found.

Other projects